На днешната тренировка на Берое контузия получи Антонио Хаджииванов, който бе неизменна част от титулярния състав на тима от Стара Загора в последните мачове. Така младежкият национал отпада от сметките на треньора Илиан Илиев за утрешното домакинство на Левски. Младият спец мисли да не рискува с пускането на Дончо Атанасов срещу "сините". Утре от 17:00 часа на стадиона под Аязмото "зелените" приемат селекцията на Георги Иванов-Гонзо в мач от 24-ия кръг на "А" група.

Нападателят Дончо Атанасов вече е възстановен от контузията си и от два дни тренира наравно със съотборниците си, но ще остане на резервната скамейка утре. Сред титулярите на Берое се завръща капитанът Слави Жеков, който пропусна последните две срещи.

Илиев няма да може да разчита на Павел Ковачев и Георги Божанов, които се излекуваха от травмите си, но са изостанали с подготовката.

Илиан Илиев няма да изневери на схемата на игра. За вратарския пост ще спорят Боян Пейков и Теодор Скорчев, като последната дума има треньорът на вратарите Стойчо Драгов. В защита ще действат Здравко Илиев, Иво Иванов, Атанас Атанасов, а последното място ще си оспорват Станислав Бачев и Тодор Тодоров. В средата на терена домакините излизат с възможно най-доброто - Петър Костадинов, Слави Жеков и Диан Генчев. По крилата ще действат Николай Станков и Искрен Писаров, а на върха на атаката ще играе голмайсторът Георги Андонов, който има 9 попадения от началото на сезона. /БЛИЦ