Китайски скаути изгледаха дербито между „Левски“ и Лудогорец (3:2). Те са били доведени от агента на Аймен Белаид, който се опитва да му уреди трансфер в клуб от тази държава, пише „Меридиан Мач“.
 
Тунизиецът се справи прилично в този мач, така че може и да е успял да хване окото на съгледвачите. Със сигурност оферта от Китай би могла да го изкуши да си тръгне от „Герена“. Така че не е изключено още през зимата да се стигне до негов трансфер в Азия.
 
Едва ли обаче от „Левски“ ще пуснат лесно Белаид. Бившият защитник на Локомотив (Пловдив) тъкмо започна да играе на ниво в сполучлив тандем с Борислав Стойчев и шефовете не искат той да бъде развален. Освен това в клуба нямат подходяща алтернатива на пейката, като единственият, който може да влезе на тяхно място е Пламен Димов.
 
Както е известно Белаид дойде на „Герена“ преди година след дълга трансферна сага с Локомотив (Пловдив). Играчът бързо се наложи в тима и бе неизменен титуляр както при Тони Здравков, така и при Пепе Мурсия, а и сега при настоящия наставник Георги Иванов.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите