Светослав Тодоров съобщи пред БЛИЦ, че остава треньор на Добруджа. Както по-рано стана ясно, младият специалист беше пред раздяла с родния си клуб заради неясното бъдеще на отбора, който за малко щеше да класира в "А" група през изминалия сезон. Снощи Тоди проведе дълга среща с Управителния съвет на Добруджа.

"Срещата протече нормално. Четири часа дискутирахме важните за клуба въпроси. Изяснихме се по проблематичните теми и се радвам, че оставам", съобщи Светльо Тодоров пред БЛИЦ.

"От моя страна никога не е ставало въпрос за финансови претенции. И никога не съм имал такива към Добруджа. Радвам се, че се изяснихме. Доволен съм, че ми се дава възможност да работя с този млад и амбициозен отбор. Ще направим всичко възможно да запазим отбора. Държа играчите да се върнат. Ръководството трябва да се разбере с тях и да им бъдат предложени нови договори. През изминалия сезон момчетата те показаха, че са бъдещето на Добруджа", продължи амбициозният треньор.

"Целта е същата като миналата година - да запазим мястото на отбора в "Б" група. Много ми се иска да върнем колкото се може повече хора на стадиона. Вече показахме, че можем да го сторим и трябва да продължим да радваме хората в Добрич. Обещавам им, че във всеки мач ще се стремим да се раздаваме на 100%", добави Тодоров.