Опитният нападател на Литекс Светослав Тодоров вярва, че титлата за "оранжевите" не е мираж и все още е постижима цел. Шампионите изостават с цели 11 точки от Лудогорец и ЦСКА и заемат едва 7-ото място във временното подреждане, като имат мач по-малко от конкурентите (б.а. - през есента не играха с Калиакра). Тоди също така се изказа ласкаво за новия си треньор Христо Стоичков.

"Подготовката засега върви нормално. Направихме доста тренировки, даже вече не си спомням кога беше последният почивен ден. Работим здраво, както на терена, така и във фитнеса", заяви Тодоров след двете проверки, които изигра Литекс днес в Свиленград.

"Оранжевите" завършиха 0:0 срещу Свиленград и победиха с 1:0 Чавдар (Етрополе) именно с гол на Тоди.

"Работил съм с Христо Стоичков и в националния отбор. Той е голямо име, футболист, треньор. Целият свят го знае. Дано има успех с Литекс. При нас настроението е нормално. Всеки тренира и се раздава максимално на терена. Имахме няколко неуспеха към края на миналата година, но това още повече ни амбицира да се борим", продължи пред "Гонг" Светльо Тодоров.

"За мен титлата не е мираж. Все пак не са малко точките, но не са и много. Ще се борим до край и няма да се предаваме. Две години поред сме шампиони и трябва да си защитаваме титлата", каза още нападателят на Литекс.