Любимецът на Сектор "Г" Тодор Янчев говори за отбора на сърцето си ЦСКА, както и за новото предизвикателство, което пое в академията на "Царско село.

"Надявам се да надигне глава този велик отбор. Няма нищо по-хубаво от оздравяване на ЦСКА, но да видим какво мислят хората, които го ръководят. Не са малко задълженията и оздравяване ще е доста трудно, но така ще се запази историята. Много е важно да се направи стратегия за оздравяване, ако е възможно. Не можем да гадаем колко големи са финансовите възможности на един собственик и дали може да поеме такова оздравяване. Към момента ако се съберат двама-трима богати хора, може и да стане. При едно разбиране от институциите да се направи дългосрочен план, всичко е възможно. Но това е въпрос на искане”, коментира Янчев пред bTV.

- Кой не мечтае, но нека първо стъпка по стъпка. В момента ЦСКА си имат много добър треньор, пожелавам му успех. Резултатите са всичко за един треньор, те са визитката. Чичо Митко казваше една приказка „Ако нямаш резултати, ако ще да си най-големия, не става нищо.

Не е приятно като ситуация изваждането на Литекс от „А” група. Дали беше грешно решението да се извади отбора от терена в мача с „Левски”, но вече е факт... Според мен сега ако се извади отборът на Литекс, ще е още по-грешно. Да, законите трябва да се спазват, но когато последствията могат да бъдат неприятни като цяло за развитието на футбола в България... Литекс е фактор, много ще се отслаби първенството, имаме младежки и мъжки национали в тоя отбор. Много неща трябва се запитаме преди да спазим закона – дали едно такова решение ще бъде полезно за целия български футбол? Защото по някой път трябва да се направи жест, но като цяло футболът да оцелее.”

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016


ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА