Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Томаш говори след загубата от Хебър с 1:2 на "Лаута".

"Резултатът е неприятен. Като игра направихме това, което искахме. Отбелязахме гол, създадохме и ситуации. Не успяхме обаче да отбележим втори гол и да затворим мача. През втората част положихме усилия. Мисля, че Хебър цял мач нямат ситуация пред нашата врата, но вкараха два гола", заяви след срещата Томаш. 

"Локомотив винаги ще го има, благодарение на публиката. Любослав Пенев е много добър треньор и рядко променя стила си на игра. Щом днес си позволи да го направи, значи, че той уважава стила на Локомотив. Като игра - този мач ни е по-добър от гостуването в Кърджали, но резултатът е негативен. Много пъти съм казвал обаче, че резултатът не е фактор. Фактор е работата. Днес с една победа щяхме да бъдем едно място нагоре в класирането", каза още наставникът на "черно-белите".

Той отговори и на въпрос дали има развитие около преговорите за негов нов договор с клуба.

"Беше ми споменато един път. Сега ще пусна отбора в почивка, ще се чуя със собственика и тогава ще ви кажа. Имам договор до лятото. В момента, в който подписах, докато ми свърши договорът, ще работя със сърце и душа и ще давам най-доброто от себе си", допълни Александър Томаш.