Главният акционер в ЦСКА Александър Томов направи гръмко изказване след победата срещу „Ботев” (Пд) с 2:0, заявявайки, че „армейците” могат да победят всеки един от отборите в „А” група.

„Доволни, че този отбор може да побеждава всички. Възходящ ЦСКА, много силен ЦСКА! Този ЦСКА ще има видима роля в България и Европа. Вече спокойно мога да кажа, че няма кой да ни спре. Близо сме до Европа“, заяви Томов след успеха над „канарчетата”.

„Ветераните Ради Здравков и останалите, за които чухме, ще бъдат добре приети. Не може ветерани да не могат да играят на нашия стадион. Това, че им е отказано да играят за един час, е станало поради някакви причини. Да се обадят на мен, ще бъде решен въпросът. Ако не могат по друг начин да решат въпроса, утре съм свободен. Отношенията ми с тях са много добри.

"Днес г-н Ивайло Манджуков бе в ложата. Нека ви кажа една новина: той вече, с решение на Надзорния Съвет, е член на УС на ПФК ЦСКА и ще отговаря за международните въпроси. Колко акции е закупил? Не мога да кажа в момента“, допълни Лупи.

„Нека все пак да честваме положенията. Червени шампиони! Няма страшни дългове. Най-тежкото, лицензът е спасен. 320 случая на задължения от бившите управници бяха платени“, завърши силният човек на „Българска Армия”.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ