Босът на ЦСКА Александър Томов е подписал договор за сътрудничество с гранда на Хонконг Саут Чайна. Както е известно, Томов отлетя за Хонконг, за да търси основен спонсор на ЦСКА.

Бившият политик е провел среща с тайландеца, за когото БЛИЦ първи писа още преди месец. Въпросният тайландец има бизнес в Китай, а намеренията му са да купи софийския хотел "Родина" и да направи уникално за България казино.

Томов ще проведе финални преговори с въпросния бизнесмен, като тепърва ще се изяснява дали спонсорът ще грейне върху фланелките на ЦСКА. В момента клубът няма генерален спонсор. Вероятно азиатците ще се ангажират и с обновяването на стадион "Българска армия". За пари от Далечния изток намекна архитект Мишев от "ЦСКА Завинаги", който участва активно в плана за реконструкция на съоръжението.

“Искам най-категорично и отговорно да заявя, че ще донеса в България страхотни новини за играчите и за ЦСКА”, издаде пред БЛИЦ Александър Томов още преди три дни. “Пари ще има. Не само пари. И други неща. Оставете ме сега, че съм в постоянни срещи и разговори”, добави босът.