Александър Томов коментира актуалните събития около ЦСКА след равенството 0:0 срещу Берое на стадион "Българска армия". Както е известно, Стойчо Младенов напусна, а днес тимът бе воден временно от Анатоли Нанков. Той също заяви, че си тръгва заедно с целия щаб след срещата.

"Трябва да се направят консултации с Инджов и Манджуков за нов треньор. Колкото по-бързо имаме нов треньор, толкова по-бързо можем да стабилизираме отбора. Днешната грешка обаче е сериозна и непростима. Видяхте, че днес това не беше ЦСКА. Трябваше да се вдигнем, да тръгнем напред, а какво се получи..."

Томов се върна и на изказването на Юлиян Инджов отпреди няколко дни, когато постави ултиматум за шампионска титла или оставки: "В думите на господин Инджов нямаше нищо лошо онзи ден и треньорът щеше да остане минимум до края на сезона. Това, което каза Инджов, беше - искаме победи, искаме успехи, съвсем тривиални изречения. Не знам защо моят приятел Стойчо намери нещо тревожно в това изказване. Беше уточнено предварително неговото оставане, бяха забравени тези ужасяващи три загуби. Очевидно се получи разминаване."

Томов отговори и на въпрос дали е изпълнил дълга си в ЦСКА: "Това трябва да го кажат хората, феновете. През 2013 година никой не искаше да влезе в клуба и всички се плашеха от дълговете. Всички се отказаха. Ето, че стигнахме до момент, в който имаме нови акционери. Сега има светлина в тунела, но жалко е, че върви успоредно с треньорска криза, която не е приятна. Тепърва ще се изясняват и пробивите в отбора, за да стигнем до тези три загуби. Ако има външно вмешателство, ще бъде трагично. Ако е някакво отпускане, ще се провери. Има проблем, не искам нищо да казвам, но ми е докладван."