Главният акционер в ЦСКА Александър Томов зачеркна стратегията за оздравяването на клуба. Шефът поиска от Стойчо Младенов да направи отбора шампион.

Изказването на Томов идва в момент, в който точката на напрежението в клуба е нажежена почти до червено. "Армейците" започнаха пролетния дял на "А" група с две поредни загуби, което им коства първото място заради по-лоши показатели в сравнение с Лудогорец.

"Това е прекалено дълъг период. Какво е това от 3 до 5 години? Никой в клуба не може да иска такъв картбланш, дори аз! Стойчо няма време да стабилизира отбора. Как така с този тим бяхме първи през есента, а сега с две промени не сме?

Целите пред ЦСКА си остават първите места в класирането. Винаги целта е била първото място. Нищо друго не се приема от феновете. Някои предлагаха оздравителни години, гратисен период, втори шестици. Няма такова нещо!", каза Томов в ефира на БНТ.

Както е известно, вчера изпълнителният директор Александър Тодоров разкритикува играта на отбора при историческата победа на Берое (1:0) на "Армията". Младенов пък го посъветва да не коментира неща, за които не отговаря.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015