Вратарят на „Левски” Боян Йоргачевич, който се превърна в герой за тима при дузпите, похвали съперника Поморие и заяви, че ако се играе без сърце, няма значение кой отбор е на терена. „Сините” елиминираха Поморие с 4:2 след дузпи, след като в редовното време и продълженията мачът на стадион „Лазур” в Бургас завърши 0:0.

„Честитя на този отбор, мисля, че показаха качества и характер. Не са случайно на това място във втора дивизия. Знаехме, че ще е труден мач. Ако минеш този кръг не е нещо специално, а ако паднеш е трагедия. Знаехме, че ще стане труден мач, ако не вкараме в първите 15-20 минути. След това топката не ни слушаше“, сподели след мача Йоргачевич.

„Връщам се на нещо, което съм казвал и преди. Ако нямаш сърце и не се хвърляш в битката, няма значение дали си „Левски”, или Челси, или Барселона. Ако няма битка, само качествата не са достатъчни“, добави вратарят.

„Честитя на моя отбор, беше трудно, но минахме в следващия кръг. Ако гледате мача, може да се каже, че сме ги подценили, но познавам момчетата, мисля, че не ги подценихме, а просто беше лош ден“, завърши стражът.