ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Обявилият оттеглянето си като изпълнителен директор на "Левски" Иво Тонев заяви, че постът, който заемаше, ще бъде закрит. Той е предложил такъв ход на Тодор Батков. Тонев ще остане в Управителния съвет на клуба до завършването на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

„Имам основателна причина, за да помоля да отложим с един ден разговора си“, заяви Тонев на живо по телефона за Спортно шоу "Гонг", след като не успя да пристигне за гостуването си в студиото. „Виждам разни унизителни импровизации. Тази отсрочка не касае моето оставане в "Левски". Имахме два разговора с Тодор Батков, изяснихме всичко. Предложих му постът изпълнителен директор да бъде закрит. Ще остана председател на Управителния съвет, за да завърша ремонта на Сектор "А". Отсрочката не е свързана с мен“, добави още Тонев.

„Няма да се занимавам с делата в "Левски" от другата седмица. Утре ще говорим“, коментира бизнесменът.

В "Левски" не спират да работят, въпреки тежката загуба на титлата в последния кръг от "А" група, след като "сините" направиха 1:1 със Славия. „Кирил Вангелов и Николай Митов се прибраха вчера от чужбина, където гледаха футболисти, които искаме да привлечем. Подготовката е уточнена, лагерите са подготвени, това е "Левски". Много преди мен, и много след мен, "Левски" ще го има“, каза още Иво Тонев.

„Това е за жалост на много хора. Малките хора ще си останат малки завинаги“, добави Иво Тонев.