Единият от собствениците на „Левски” - Иво Тонев, отвърна на Стойчо Стоилов, който заяви, че изваждането на Литекс от „А” група е политическо решение и е направено под натиск на „сините”.

„Нямам намерение да отговарям на Стойчо Стоилов и нямам намерение да се занимавам с това. Всичко това е факт и стигнахме до него, защото Литекс прекратиха мача. Ние нямаше да сме с 7 точки по-малко, те нямаше да са извадени от групата. От тази гледна точка няма какво да кажа. Той сигурно има нещо предвид за този политически натиск, за който говори. Нека той ви каже”, заяви Тонев.

„Ще цитирам Наско Сираков. Не е редно първенството да се решава в стаички и кьошета, както той го каза. Чест му прави. Много добър футболист и ръководител. И нас ни е критикувал и ще ни критикува, но казва пряко нещата и му прави чест”, допълни собственикът на „Левски”.

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg