Голмайсторът на ЦСКА в последните два мача Тони Силва обясни, че е наясно какво означава отборът на Левски за неговия клуб. Днес младокът се разписа при победата с 3:0 над Славия от 25-ия кръг на "А" група.

"Бях на Националния стадион в мача за купата и осъзнам какво е този мач. Това е дерби, а всеки иска да спечели дербито. Надявам се да победим и всички да са щастливи. Днес бе добър мач за мен. Миналата седмица спечелихме заради отборната работа, сега отново. Всички работим много сериозно, това беше тежка седмица. Показахме отново, че бяхме по-добрият отбор и спечелихме три точки", заяви роденият в Гвинея-Бисау футболист, който притежава португалски паспорт. 

"Работя здраво всеки ден, за да вкарвам голове. Най-важното е да бележиш. Всеки ден е труден, всяка тренировка е трудна, но това трябва да правим, да работим ден за ден. Говоря непрекъснато с треньора, той е страхотен. Не знам какво да кажа за него, защото ми помага толкова много. Казва ми постоянно да продължавам да работя. Не се знае какво ще стане другия път, ако започна като титуляр", каза още 20-годишният Силва.