Националният селекционер и треньор на Черно море Илиан Илиев е бил обсъждан като вариант за ЦСКА преди назначението на Томислав Стипич, разбра БЛИЦ.

„Бяха коментирани четирима българи – Любо Пенев, Томаш, Тунчев и Илиан. Единият от изпълнителните директори на „армейците“ Филип Филипов харесва много работата на Илиев. Именно той е дал идеята за националния селекционер, който, както знаете, е бил и футболист, и наставник на Левски. Но до конкретни преговори не се е стигнало. Впоследствие Филип и Стоян Орманджиев сами избраха Стипич“, поясниха източници на БЛИЦ.

Сега смяната на треньора отново е актуална в Борисовата градина. Томислав Стипич има два мача, за да влезе час. Не успее ли срещу Арда в събота и срещу Ботев Пловдив в петък, 31 август, уволнението му е в кърпа вързано. 

БЛИЦ вече писа, че Томаш и Любо Пенев отново са актуални и най-вероятно един от тях ще седне на горещия стол в Борисовата градина.

А дали е възможно Илиан Илиев отново да бъде обсъждан като вариант?

С оглед факта, че търпението на „червените“ фенове започва да се изчерпва заради слабите резултати, босовете едва ли ще приемат шокиращия ход.

Междувременно все повече се увеличават мненията в социалните мрежи и медиите, че Стойчо Младенов и Методи Томанов трябва да бъдат върнати в ЦСКА. Но не на треньорския, а на ръководен пост. Немалко фенове споделят идеята, а зад нея застанаха и две фигури, които са част от славното минало на "червените" - Аспарух Никодимов и Георги Георгиев-Гецата.