"Левски" излиза за победа срещу Лудогорец. Това обяви треньорът на "сините" Елин Топузаков на пресконференцията преди срещата от 32-ия кръг на "А" група. Мачът е утре, 9 април, на "Лудогорец Арена" от 19:15 часа.

"Нуждаем се от точки, което предполага, че ще играем атакуващо, за да победим. Има достатъчно мачове и не искам да правя сметки. Възможно е Лудогорец да ни изненада, независимо от факта, че се познаваме добре. Имам някои проблеми около състава, но преди мача ще видим на кого ще може да се заложи и на кого не. Цикълът е сгъстен и няма какво да направим. Играем с това, с което разполагаме. Надявам се на по-добра игра в Разград, отколкото показаното срещу Черно море (1:0).", коментира Топузаков.

Проблемите на наставника са свързани с контузията на Владимир Гаджев, както и със здравословните проблеми на Ларсен Туре и Рикардо Нунеш.

Топчо коментира и отношенията си с треньора на Черно море Георги Иванов. Както е известно, от лятото Гонзо поема цялата власт на "Герена". Няма яснота дали сегашният наставник на отбора ще продължи да работи на същата длъжност.

"С Гонзо сме приятели от дълги години. Не мога да ви кажа какво предстои да се случва. Това ще стане ясно през лятото. Преди и след мача с Черно море се поздравихте. Това беше", добави Елин Топузаков.

Треньорът на "Левски" призна, че няма да бъде проблем Вечното дерби с ЦСКА да се играе в понеделник. Припомняме, първоначално двубоят бе насрочен за 18 април, петък, но след това бе изместен за 21-и от 16 часа.

"Няма да имаме проблем с това Вечното дерби да се играе в понеделник. Дербито си е дерби."