Новият треньор на "Левски" Елин Топузаков се чуди какво става с Георги Иванов и дали Гонзо всъщност ще се завърне на "Герена". Топчо дебютира с победа начело на любимия отбор - 2:0 срещу "Ботев" (Пловдив) в двубоя от 28-ия кръг на "А" група. След успеха Топузаков каза, че не се е чувал със спрягания за директор в "Левски" Георги Иванов, който продължава да води Черно море.

"Не съм се чувал с Гонзо - дали ще дойде, дали няма да дойде, и не знам каква му е идеята", каза Топчо, след което се обърна с призив към феновете - "Този сезон е почти провален, но днес футболистите си заслужиха подкрепата. Затова призовах феновете да аплодират тях, а не мен."

"Няма да толерирам никого. Искаме да има все повече юноши в състава. Имаме 25 футболисти, които във всеки един момент трябва да се раздават. Мисля, че няма слаб футболист в "Левски". Надявам се, че юношите ще показват повече хъс, за да може да участват повече в мачовете", коментира Топчо, който пусна титуляри срещу "Ботев" (Пловдив) близнаците Радослав и Борислав Цоневи, както и друг 17-годишен - Владислав Мисяк. За последния днешната среща беше дебют с екипа на "сините" в официален двубой.

"Имахме доста проблеми в състава. Мисяк беше с нас през цялата зимна подготовка. Имаше известен риск да дебютира пред публиката на "Герена", но мисля, че се справи с напрежението. Радвам се, че оправда доверието", каза Топузаков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ