Помощник-треньорът на “Левски” Елин Топузаков заяви, че “сините” заслужено са загубили с 1:2 от “Ботев” (Пловдив). Той призна, че утре с другия помощник-треньор Мариан Христов имат среща с ръководството на клуба и тогава ще стане ясно дали ще останат на работа на “Георги Аспарухов”.
 
“Имахме шанса да поведем рано. Не искам да обвинявам Гари Родригес за постъпката, но да останеш с човек по-малко срещу отбор като “Ботев” е тежко. През второто полувреме ни беше трудно да се отбраняваме и се пропуквахме. “Ботев” стигна до няколко стопроцентови положения и си ги вкара. С оглед на показаното и след като играхме с човек по-малко, смятам, че заслужено ни победиха”, сподели Топузаков.
 
“С оглед на резултата, червеният картон бе по-скоро с ключово значение. Има си вътрешен правилник, но това е решение на ръководството. Играчите да се концентрират върху самия футбол. В съвременния футбол се използват различни прийоми и провокации. Трябва да си вземем поука, но това преди всичко е въпрос на характер и манталитет.”, допълни помощник-треньорът в “Левски”.
 
"Бяхме добре запознати с играта на “Ботев”. При положение, че те нямат изявен таран, заложихме на централна двойка защитници Старокин-Ангелов поради простата причина, че са по-активни, по-бързи от хората, които преди това участваха в мачовете. С оглед играта преди картона мога да кажа, че се бяхме групирали в нашата третина и оставяхме прекалено много пространства на “Ботев”, коментира Топчо.
 
С Мариян Христов утре имаме среща с ръководството и тогава ще се реши дали оставаме в “Левски”, обясни бившият национал.