Стадион “Българска армия” е готов да посрещне отново ЦСКА. “Червените” се завръщат в своя дом след близо една година. За последно "армейците" играха на своя стадион на 9 май миналата година и направиха равенство 2:2 с Черно море. Момчетата на Милен Радуканов посрещат Литекс в полуфинал за Купата на България в сряда (20 април) от 21:00 часа. Подобрения на терена, съблекалните, тунелите и трибуните вече очакват футболисти и фенове. В тунелите вече са поставени паната “Това е Армията”, които ще надъхват допълнително играчите на ЦСКА. Идеята бе на новото пресаташе Иван Ченчев, който отрече, че не се копира Ливърпул. На стадион “Анфилд” има надписи “This is Anfield”.

19042011076.jpg

Репортер на БЛИЦ видя състоянието на терена. Тревата е добра и двубоят спокойно може да се състои. На местата, на които тревата не успя да израсне, бяха поставени нови чимове. Работници и днес довършваха последни ремонтни дейности в тунелите на стадиона. Сектор “А” е напълно променен и очаква фенове и ВИП гости.

19042011075.jpg

Поставени са нови огради, които отделят журналистическата ложа и привържениците. Целият стадион е обходен с подобна ограда, която е новост. Допреди година всеки спокойно можеше да нахлуе на терена, тъй като нямаше никаква предпазна ограда в секторите “Б”, “В” и “Г”. Част от футболистите на ЦСКА излязоха и разгледаха тревата преди да се качат на автобуса и да излязат в лагерна обстановка. “Червените” тренират довечера от 18:00 часа на стадион “Българска армия”. Заниманието е открито за фенове и журналисти в първите 10 минути./БЛИЦ

19042011074.jpg

19042011072.jpg