Ако Тити Папазов вземе акциите на Левски, то той ще направи екип за спасението на клуба, в чиято основа ще са трима души, пише „Тема Спорт“. Това ще бъдат популярните сред феновете Наско Сираков, Даниел Боримиров и Георги Тодоров.

Сираков ще бъде спортно-технически директор на клуба. Неговата роля ще бъде най-голяма. Наско има три такива престоя в Левски. За негово връщане се говори от доста време. Името му изплува на повърността при всяка смяна на собствеността. Сираков бе и човекът, който подкрепяше Папазов в опитите му да вземе акциите на Левски.

Тити и Наско дори били водили разговори с Даниел Боримиров и Георги Тодоров. Борето е гласен за директор на школата на "сините". Той се ползва с пълното доверие на Сираков. Настоящият човек на тази позиция - Йончо Арсов, получава петцифрена заплата и най-вероятно ще бъде освободен.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Георги Тодоров е гласен за временен старши треньор. За последно води "сините" в края на миналия сезон, когато наследи Георги Дерменджиев. Той е номиниран, защото умее да работи с млади футболисти.

За да се избегне фалит, бюджетът ще бъде орязан и отборът ще е пълен с юноши през следващата кампания. Заплатата на Петър Хубчев също е много висока и столичани няма да могат да я плащат.

Това засега остават само планове и ще си останат такива, ако Тити Папазов не придобие акциите.