"Когато Божков започна да ни заплашва с убийства, ние му казахме, че ще вдигнем шум по медиите", обясни Цветомир Найденов в студиото на Sportal TV, където разкри с факти близостта на Божков с bTV.

"Той ни каза - какви медии, вие сте заглушени, няма къде да се оплачете. Какво правеше Божков - водеше Флориан Скала (б.р. - главният изпълнителен директор на bTV Media Group) по Куршавел, същото правеше и с международния аферист Барак Алон. В bTV се опитах да дам интервю и нищо не стана. Виждаме сега, че Божков говори само там. Явно тази телевизия е под негово влияние и се опитват да дестабилизират държавата, защото не има харесва, че след 30 години демокрация най-сетне нещо се случва и има правосъдие", продължи Найденов.

Цветомир Найденов за Божков: Страхливец е, но може да поръча да те убият!

"Днешните му велики разкрития са пълен смях. Какво да говорим - човек с 12 досъдебни производства му се дава ефирно време в bTV в 8 сутринта, в прайм тайма. Какво да говорим повече. Тези разговори съвсем спокойно могат да бъдат фалшифицирани. Аз също съм страдал от тези фалшификации на ченгетата, които работят за него", разказа Найденов.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

"Не разбирам кой иска да му открадне бизнеса. Пак ще повторя, че всичко, до което се докосне, го е фалирал. Фирмите, които спонсорираха Левски, не си плащаха и укриваха данъци. Ако Божков беше работил по всички правила на Закона за хазарта, тези негови компании нямаше да могат да спонсорират Левски. Васил Божков през всичките години е имал много съдружници. 99.9% бяха изгонени със скандали, заплахи, крадене на бизнес и всички си мълчаха. Е, ние не сме такива и не си мълчахме. Дадохме показания и разкрихме всичките му далавери", заяви Найденов.

Цветомир Найденов за "разкритията" на Божков: То е смешно направо!

"В момента срещу Божков тече разследване. Аз съм дал клетва, разпитван съм и не мога да коментирам теми от разследването. Искам да уточня, че моите сигнали срещу Божков са подадени по времето на Сотир Цацаров, а реализацията по тях почна по времето на Иван Гешев", обясни още собственикът на efbet.

"По времето, когато Божков беше в ЦСКА, се случиха много побоища над съдии и футболисти. Феновете на ЦСКА още не могат да му простят, че продаде титлата. Факт е, че Васил Божков излезе от футбола и побоищата спряха. Васил Божков се върна във футбола и няколко месеца по-късно пребиха маркетинговия директор на Левски. После бе пребит и Слави Ангелов, странни съвпадения. Главният прокурор Иван Гешев каза, че профилът на поръчителите на побоя над Слави Ангелов е на такива хора, които целят дестабилизация на държавата. Аз разсъждавам над думите на главния прокурор и откривам тези странни съвпадения с побоищата", разкри Найденов.

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената! СНИМКИ