"Васил Божков е един стар велинградски измамник, най-слабият ученик на Владо Доктора - известен велинградски комарджия". Това каза Цветомир Найденов при гостуването в предаването "От дузпа в тъч" по Sportal TV, правейки поредни разкрития за бившия си съдружник.

"Васил Крумов Божков е един страхливец. Той може да те поръча да те набият, убият, но вътрешно го е страх! Ние сме му казвали директно в очите, че не ни е страх от него", отсече Найденов.

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената! СНИМКИ

"Божков се опитва да прави някакви политически фарсове, но няма да стигне до никъде. Аз предупредих Тити Папазов да не му вярва за акциите, защото аз бях в неговото положение през 2016 година. Тогава мен ме лъжеше за оздравяването на ЦСКА, а сега Тити го излъга за акциите. Има достатъчно мъдри фенове на Левски, които ще направят така, че клубът да не бъде фалиран. Най-елементарното нещо, което трябваше да направи Васил Божков, е да върне акциите в клуба, когато нямаш пари да издържаш клуба. Той сега прави политически циркове. Той се гаври с Левски. Феновете на Левски трябва да бъдат по-настойчиви с Божков", коментира бизнесменът. 

"ЦСКА 1948 искаше да се доиграе сезона във Втора лига, но повечето клубове не искаха това да се случи. В еfbet Лига целите ще са ни да направим добър футболен продукт. Ние тръгнахме от четвърта лига и с всяка година играем по-добре от предходната. Ще покажем едно нормално лице на футбола, без скандали и ексцесии. Публиката е там, където й предлагат по-добър продукт.

Цветомир Найденов разказа играта на Божков и bTV! Разкри за топлата им връзка 

Коронавирусът ни удари сериозно, но много бизнеси пострадаха сериозно. Най-вероятно и ние ще свием бюджетите за реклама и спонсорство. Нека ни тръгне бизнесът и ще преценяваме.

По време на карантината нашите клиенти се забавляваха с електронни спортове, на които ние наблягаме така или иначе. Сега тръгват 5-6 първенства и ще видим какво ще се случи", каза още Найденов.

"За мен ще е много интересен от маркетингова гледна точка предстоящият мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Аз ще си бъда за ЦСКА 1948. От феновете зависи дали може да има обединение между двата клуба. Аз съм готов за такава стъпка, но това не зависи само от мен. Аз имам само един глас и не мога да гласувам за 101 човека. Ако има желание от феновете, няма проблем за обединение. Нашият клуб е на феновете. Ние тръгнахме от най-ниското ниво и стъпка по стъпка стигнахме до това ниво. Другият го видяхме - взима се лицензът на друг клуб, слага се едно тире и готово. Нормално е ЦСКА-София да имат повече фенове, защото бюджетът им е 10 пъти по-голям от нашият", продължи Цветомир Найденов.

"Фактите доказват, че Васил Божков фалира всичко, до което се докосне. 2016 година му казах, че си заслужава ЦСКА да бъде спасен и оздравен, а не да се фалира. Тогава бях изпълнителен директор на дружеството, което той после подари на феновете, защото видя, че няма да му мине плана. Това дружество стана собственик на сдружението ЦСКА. Най-просто казано - феновете за собственици на ЦСКА 1948", обяви Найденов.