Станимир Стоилов изригна по незапомнен начин в Разград, след като Левски победи Лудогорец с 3:2 в първи полуфинал за купата на България. Поведение, което въобще не е присъщо за специалиста. Една от причините за избухването на Мъри е разминаване в думите и действията на спонсор на „сините“, който е представен доста солидно в управата на клуба.

Става дума за нищожна сума от около 10 000 долара, която Левски дължи на няколко агенти, които съдействаха на „сините“ при зимната селекция, пише „Мач Телеграф“. Както е известно, при 99% от трансферите в световен мащаб се дължи комисиона на агента, помогнал за сделката.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Стоилов обаче се е разбрал с мениджърите, с които работи, те да направят буквално подарък на Левски, искайки само по около 2000 евро на сделка. Това е смешна сума, но въпреки това клубът още не е платил на агентите.

Така Мъри е понесъл сериозен удар по реномето си пред мениджърите. По-лошото е, че лятната селекция на „сините“ е блокирана, защото треньорът на Левски не може да работи с агентите, докато клубът не им плати.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022