ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА победи новака Крумовград с 1:0 след прекрасен гол на Тобиас Хайнц и записа първи успех за новия сезон в efbet Лигата. Треньорът на „армейците“ Саша Илич направи изключително успешен ход, който до голяма степен допринесе за триумфа.

45-годишният сърбин се отказа от налаганата през последните два месеца тактическа постройка и се върна към схемата, използвана през голяма част от миналия сезон.

Срещу Крумовград Илич се върна към прилагането на 3-5-2, като в отбрана действаха Мено Кох, Енес Махмутович и Християн Петров. По-фланговете, но с повече офанзивни функции бяха капитанът Иван Турицов и новото попълнение Сейни Санянг.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

По време на лятната подготовка ЦСКА използва схема 4-1-4-1, която за първи път беше пробвана в последния кръг на миналия сезон и донесе победата с 2:0 над Левски. Същата постройка сърбинът използва и в първия кръг на настоящия шампионат, когато беше регистрирано нулево равенство като гост на Хебър.

Явно на „Армията“ вече разполагат с тактическа вариативност, тъй като Саша Илич разполага с две схеми на игра, които са добре отработени от футболистите. Това допълнително ще затрудни съперниците на „червените“, тъй като ЦСКА може с лекота да преминава от една формация в друга в течение на даден мач.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!