Големият талант на Септември (София) Владимир Николов ще продължи кариерата си във Втора Бундеслига, след като бе привлечен в редиците на Вюрцбургер Кикерс. 

Ръководствата на двата отбора постигнаха договорка за трансфера на родения през 2001 година играч, като освен трансферна сума, "септемврийци" ще получат и процент от евентуален бъдещ трансфер.

Влади Николов преминава през всички детски и юношески формации на Футболна академия ДИТ София и ПФК Септември София, като от сезон 2017/2018 година се готви с мъжкия отбор на Септември. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Нападателят има голяма заслуга за спечелената Купа на БФС за юноши старша възраст през сезон 2017/2018, а след това участва и в младежката Шампионска лига със Септември. 

Владимир е капитан на юношеския национален отбор до 19 години, като през сезоните е бил неизменна част от всички национални гарнитури.

ПФК Септември (София) пожелава на Влади Николов много късмет и бъдещи спортни успехи, като благодарим за коректността и отношенията между двете страни през всички години.