Президентът на Арда Петър Пешев продължава да прави трансферни бомби в клуба. След като до този момент той привлече много класни играчи, късно снощи договор с Арда подписа и нападателят Венцислав Христов. Двете страни си стиснаха ръцете и се разбраха по всички условия, информират "сините" на официалния си сайт.

Контрактът на Христов е за две плюс една години. Така атаката на Арда ще придобие още по-сериозен вид. С този трансферен удар президентът Петър Пешев иска да покаже, че прави всичко възможно отборът да е максимално силен и конкурентен за започващото първенство, допълват кърджалии на сайта си.

„Радостен съм от този трансфер. С г-н Петър Пешев се разбрахме много бързо. Смятам, че ще успея да помогна на Арда в битката за влизане в Първа лига. Познавам се с доста от момчетата и се надявам бързо да се сработим, за да постигнем крайната цел“, бяха първите думи на Венци Христов.

До този момент договор с Арда подписаха: Георги Андонов, Венцислав Бенгюзов, Румен Сандев, Архан Юсуф, Веселин Марчев, Милен Стоев, а бразилецът Лукас Крузейро Мартинс е на проби.