Славия е на път да направи поредния си трансферен удар, научи БЛИЦ СПОРТ. Няколко европейски клубове проявяват засилен интерес към защитника на националния тим Андреа Христов. По наша информация, с най-големи шансове са три отбора – познатият у нас с мачовете си срещу Лудогорец в Лига Европа Мидтиланд, полският гранд Легия (Варшава), както и Фрозиноне, където преди години игра Александър Тонев.

В тази връзка БЛИЦ СПОРТ потърси коментар от известния футболен мениджър Петьо Костадинов, който е агент на 22-годишния централен защитник на Славия. Припомняме, че Андреа Христов вече има опит в чужбина, след като през 2019 г. игра за италианския Козенца под наем от „белите“.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

„Не бих си позволил, когато се водят разговори, да влизам в каквито и е да е било детайли и да подавам информация. Дори в известна степен съм изненадан от нейното изтичане. Що се отнася до Дания и все още настоящия клуб на Божидар Краев, то имам симпатии към Копенхаген, а по обясними причини към Хамлет и Офелия. Легия не ми стои никак зле, все пак са „полските армейци“, което е близо до мен като усещане и като симпатия. Що се отнася до Фрозиноне, там дори и да отричам, няма как да бъда искрен, тъй като това е известно в Италия, където Андреа Христов не е анонимен футболист. На младини вече мина адаптивен период там, за да придобие опит. Освен това се справи добре на стадион „Артемио Франки“ в мача на националния отбор срещу Италия. Действително очаквам да се стигне до положителен финал и той да направи следваща крачка в кариерата си. Но при цялото си уважение, не мога да разкривам никакви детайли“, коментира Петьо Костадинов пред БЛИЦ.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022