Мениджърът на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни коментира загубата от Локомотив (София) в дербито от деветия кръг на Втора лига. “Орлетата” отстъпиха с 1:3 като гости. Срещата се запомни и с баталните сцени в "Надежда", където фенове на благоевградчани скочиха да бият шефката Ива Уорън. Фийни пък бе бесен на съдиите в мача и изригна за случващото се у нас.

“Не играхме добре днес. Бяхме в добра форма преди мача, но поради някаква причина не влязохме в мача. Някои неща трябва да бъдат казани в тази държава. Още преди мача имах притеснения. Имаше много грешки на съдията, мисля, че много ясно се видя всичко. Днес се изправиха два добри отбора един срещу друг, но съдията бе главно действащо лице. Разочарован съм! Не бяхме достатъчно добри, но можеше да е по-различно, ако решенията не бяха такива. Има такива грешки и в крайна сметка животът продължава", започна Фийни.

"Поздравявам Локомотив за играта им. Сега разликата става 6 точки, но има още много футбол до края на сезона, трябва да си намерим формата просто. Трябва да подобрим формата си като гости, а това, че има пауза, е добре. Ще можем да поработим. Случва се да се допуснат две поредни загуби, момчетата са брилянтни. Имахме труден мач и за Купата, но в крайна сметка продължаваме напред", добави мениджърът на Пирин.