Разминалият се с "Левски" Димитър Димитров обяви, че асистентът му Петър Колев няма да остане в клуба. Помощник-треньорът си тръгва от "Герена" заради проваленото завръщане на Херо в клуба. Димитров заяви, че Тодор Батков е държал Колев да остане, но специалистът е отклонил предложението, тъй като е лоялен с Херо.

"Разговарях с Петьо преди срещата ми вчера с господин Батков, след като чашата преля и разбрах за освобождаването на играчи и тогава реших, че няма да съм треньор на "Левски". Казах на Колев, че решението ми ще е "не", но в никакъв случай няма да му се сърдя, ако остане в "Левски". Аз постъпих малко некоректно с Петьо, за което дължа извинение. Докато говорих с Батков, го набрах по телефона и го пуснах на спийкър, за да може Батков да чуе какво е неговото желание. Петьо не искаше да остане в "Левски" щом аз няма да съм в клуба", разказа Херо.

Както е известно, Петър Колев дойде на "Герена" по време на сезона, присъединявайки се към щаба на Георги Иванов, докато Димитър Димитров пристигне, което обаче не се осъществи.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ