Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес говори след равенството с Локомотив (Пловдив) (0:0) в парк "Лаута". "Ремито е доста позитивно. Най-позитивното е характерът, който показахме. В Пловдив се играе трудно, срещу четвъртия в класирането - една точка. Получи се хубав мач, в който и двата отбора показахме характер. Можехме и три точки да вземем, но сме доволни", каза Моралес.

"Кой футболист не иска да се противопостави на отборите от челото? И Берое днес се противопостави на ЦСКА. Нашият отбор ще остане в "А" група, това е", продължи треньорът на Ботев (Враца).

"Винаги съм оптимист и гледам позитивно. Трябва да се доказваме всеки път пред нашата публика. Трябва време, всичко се прави с търпение, както бебе - девет месеца трябват за едно детенце, и после трябва да започне да пълзи. Една точка е в касата", добави натурализираният бразилец, който като футболист мина и през Локомотив (Пловдив).

"Ако не работим цялата седмица концентрирано, за какво да работим? Не съм треньор, който да не влиза и да не работи. ЦСКА 1948 е доста добър отбор, но ние си имаме нашата стратегия срещу тях - искаме да изкараме нещо и от този мач. Точка или три точки, но в касата", добави Моралес.

Срещата Ботев (Враца) - ЦСКА 1948 е на 19 февруари (неделя) от 12:45 часа.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023