Треньорът на Арда Николай Киров похвали футболистите си за старанието въпреки загубата с 0:1 от ЦСКА във финала на турнира за Купата на България. Според него отборът му не е успял да накаже грешките на съперника, който е направил точно това в края.

„В един финал няма как да има равен резултат. Не мисля, че заслужихме тази загуба. Имаше грешки, а противникът винаги се възползва от тях. Те сгрешиха във второто полувреме в средата, но не изиграхме ситуацията. Ние сгрешихме в края и допуснахме гол. Трябва да гледаме напред, да търсим втори начин за класиране на такива мачове”, сподели Николай Киров след мача.

„Не бих променил нищо от това, което показахме. Даже мисля, че второто полувреме стояхме по-добре на терена. ЦСКА беше така първото полувреме. Нашият отбор е съставен от доста млади момчета. Хубаво преживяване за тях като емоция, но за жалост краят е доста тъжен. Те няма от какво да се срамуват, изиграха добър двубой. Сега ще се наложи да изиграем още един такъв. Знаем какво да направим сега и ще го направим”, добави наставникът на тима от Кърджали.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството