Треньорът на Ботев (Враца) Даниел Моралес коментира представянето на отбора си при загубата с 1:2 като гост на Спартак (Варна) в мач от 21 кръг на efbet Лигата. Той беше категоричен, че е видял добро представяне от своя отбор, който е загубил една битка, но не и войната за оцеляване.

„Започнахме лошо, а това беше очаквано. Знаехме, че Спартак се нуждае от точки и ще се хвърли в първите 15-20 минути. След 25-ата минута на първото полувреме нашият отбор започна да контролира нещата. На полувремето коригирахме нещата. През втората част играчите на Спартак влязоха в наказателното поле веднъж и вкараха гол. Създадохме много положения, но вкарахме само едно", започна Моралес.

"Доволен съм от характера на отбора. Липсват ни още неща, има върху какво да работим. Вдигаме главата, една битка свърши, но не свърши войната. Целта на отбора е да редува силните си мачове. Мен ме интересува играта. Когато играеш добре, ти дава самочувствие. Така ще сме по-близо до победата.", допълни треньорът на врачани.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023