Треньорът на Левски Стойчо Стоев призна, че му липсва Вечното дерби срещу ЦСКА и иска "червените" да са в елита.

„Кой не му се иска Левски и ЦСКА да играят в първенството? Нормално е, че това дерби липсва. За съжаление е такава ситуацията. Ще дойде пак времето и тези два отбора ще играят един срещу друг за радост на феновете”,каза Стоев пред "Спортна треска" по БНТ.

„Преди години имаше дебати, че 16 отбора са много. Сега се намалиха и се тръгна в обратната посока. България не е станала по-богата държава, отборите не са станали по-богати. Ние сме на същата позиция както преди, но се решава, че Висшата лига е удачен формат. Времето ще покаже колко е удачно”, продължи специалистът.

„Целта ни е класиране в европейските турнири. Девет мача не са нито много, нито малко. Все още сме пред Славия и Берое. Не коментирам факта с точките, иначе щяхме да сме много пред двата отбора. По-важното е в самите турнири как ще се представим”, каза още Стоев.

„Точките се отразиха, няма как. В главата ти е, че си на едно стъпало със съперника си. Когато обаче в един момент се махнат седем… няма как да не се отрази. След това започнаха масирани атаки към Левски. Футболистите го усещат, те са постоянно в онлайн изданията. Критиките няма как да не им се отразят”, завърши наставникът на Левски.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!