Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас не остана никак доволен след загубата от Локомотив (Пловдив) в двубой от efbet лига. Лудогорец поведе, после допусна обрат до 1:2, изравни и отново изостана, за да загуби с 2:3.

"Тотално неприемливо е да допуснем три попадение. Стартирахме мача добре, успявахме да изолираме пространства и да нaправим ситуации двама на двама или трима на трима, но всичко рухна в края на първата част. Твърде леко губехме топката и това ни струва страшно скъпо. В началото на второто полувреме реагирахме добре, изглеждахме опасни с няколко ситуации, които създадохме във финалната третина, но когато ти вкарат три гола, е много трудно да спечелиш срещу който и да е тим“, коментира Дамбраускас.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Най-вече грешките в първата част доведоха до загубата. Ще ги анализираме с видео. Едно е ясно – трябва да сме по-спокойни и да действаме с повече кураж и увереност, когато ни пресират. Може би действаме с ментални обременености и не можем да намерим ритъма си. Не може да допускаме по три гола, трябва да намерим бързо решение“, добави той.

„Трябва да се погледнем в огледалото и да се запитаме защо се провалихме, защо сгрешихме. Ще започнем още от утре работа, за да елиминираме тези грешки“.

„Не можем да делим мачовете, всеки от тях е важен. Единственото, което има значение е следващият мач. Ако се подобряваме мач след мач, съм сигурен, че ще решим проблемите“, каза още наставника на „орлите“.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството