Треньорът на Септември Светослав Петров коментира победата на тима си с 2:1. като гост на Берое в мач от 22 кръг на efbet Лигата. Той специално отличи бившия футболист на Левски Димитър Костадинов, който вкара изравнителния гол в началото на второто полувреме.

„Благодаря на всички футболисти. И в мачовете с Арда, и с ЦСКА, и с Локо (София) не играхме лошо, но не взехме пълния комплект точки. Искам да отлича Митко Костадинов за отношението му през последните седмици. Въпреки че не започна като титуляр, той запази концентрация си и нещата му се получиха“, заяви Петров.

„Когато отборът побеждава, настроението е приповдигнато и се работи по-добре. Във футбола за добро или за лошо има нов мач всяка седмица и ако не запазим концентрация, всичко може да се срине“, предупреди треньорът на Септември.

„Искам да благодаря на домакините за организацията на мача. Това е един от най-добрите терени в България, да не кажа най-добрият по това време на годината. Радвам се, че победихме и се надяваме да продължим да израстваме. Надявам се този успех да бъде повратната точка и да започнем да вървим нагоре“, завърши Светослав Петров.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023