ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов изрази разочарованието след равенството 1:1 като гост на последния в класирането Етър. „Болярите“ стигнаха до точката след гол от дузпа, отсъдена в последната минута.

„Съжаляваме за пропусната победа. Най-вече съжалявам за пропуските. Недобре изиграните ситуации пред вратата на Етър. Грешка като тази в 90-ата минута, която допуснахме за дузпата, няма и в детските формации. Не мога да разбера как я допуснахме“, заяви Панайотов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Ако бяхме отбелязали бързо втори гол, може би щяха да се успокоят нещата. Етър вкъщи затруднява доста отбор. Публиката ги подкрепяше. Аз лично не виждах как няма да успеем да победим. Имахме ситуации. Второто полувреме го почнахме по по-добър начин“, допълни треньорът на ЦСКА 1948.

„Може би имаме проблем в завършването на атаките. Имаме ситуации, но дали последното подаване или завършващият удар – това ни липсва. И с Лудогорец гол от дузпа, и днес гол от дузпа. Това натежава“, анализира 28-годишният специалист.

„Напуснаха ни футболисти, които са голмайстори. Но и заместниците, които имаме не техните позиции са добри. Смятам, че имаме качество. Надявам се отборът да надгради като начин на игра, а и в атака. Но трябва да намалим дефанзивните грешки“, завърши Панайотов.