Временният селекционер на Уелс Брайън Флин заяви, че избраниците му ще играят офанзивно срещу България. Евроквалификацията е от 21:30 часа на стадион "Кардиф Сити" и ще бъде предавана дирекното по БНТ.

"Това е мач, който трябва на всяка цена да спечелим. Подготвени сме добре и излизаме с нагласата да вкарваме голове. Играем у дома, затова е напълно естествено акцентът в тактиката ни да е върху атаката", смята Флин.

"Имам пълна вяра на моите играчи. Казах им да нямат колебания или страхове. И те го възприеха страхотно, бяха фантастични в тренировките", допълни Флин.

Бившият мениджър на Рексъм и Суонси коментира и дали би останал за постоянно на поста, след като Джон Тошак подаде оставка в дните след загубата от Черна гора.

"От мен зависи дали ще убедя шефовете на уелския футбол, че съм подходящият човек. Трябват ни положителни резултати в мачовете с България и Швейцария. Знам, че федерацията има списък с кандидатите за поста и с тях ще бъдат проведени разговори, но не знам колко е дълъг този списък", обясни 54-годишният специалист. /БЛИЦ