ЦСКА разпространи любопитно видео клипче, озаглавено "Трета армейска симфония". На него се вижда как "червените" изразяват" радостта си след сладката победа с 3:0 над "Левски". Голяма част от видеото е от съблекалнята на отбора, където играчите празнуват триумфа в събота. Един от най-дейните е новият любимец на Сектор "Г" Джаксън Менди.

Тъмнокожият защитник показва завидни танцувални умения, както и демонстрира, че знае как се произнася на български език числото 3.

Добре се изявява и легендарният домакин на клуба бай Добри, който прави кълбо в чест на победата. Това е негова запазена марка, като той стори същото и след успеха с 3:1 на "Герена" през 2011 г.

Към радостта в съблекалнята се присъединява и Александър Томов. Шефът веднага е вдигнат на ръце и няколко пъти хвърлян във въздуха от футболистите. След това Томов започва да пее заедно с играчите.

ВИЖТЕ  КЛИПЧЕТО - ТУК!

Съобщението публикувано, на официалния сайт на ЦСКА:

Армейци,

Искаме да споделим с Вас радостта на отбора след победата във футболното дерби на Република България. Правим това, защото Вие бяхте заедно с нас на терена, сърцата ни биеха в един ритъм, мислите на всички ни бяха насочени само и единствено към победата! Ние - всички хора в Клуба не забравяме, че Сектор "Г" - Това си ти! Но също така, бихме добавили, че ЦСКА - Това сте Вие!

Ние можем всичко!

НАПРЕД, ЧЕРВЕНИТЕ!