Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов освободи дошлия на проби ганайски нападател Дейвид Опоку. Той изкара няколко тренировки с "червените" и се планираше контрола заради него през новата седмица. ЦСКА обаче има много играчи с травми, за които трепери, а юношите имат ангажименти. Така Опоку трябваше дълго време да тренира без мач и възможност да бъде видян от треньорския щаб в игрова атмосфера, съобщава „Труд”. Много е вероятно ганаецът да опита късмета си в друг български тим, след като не успя на "Армията" и в Литекс.

Преди да дойде у нас, Опоку е играл половин сезон във Финландия. Пълноценни тренировки с ЦСКА започна бенинецът Омар Косоко. Близо месец крилото се възстановява от контузия в глезена, заради която дори пътува за изследвания във Франция.

Звездата на тима Емил Гъргоров също е на 100% на линия. Бадема излезе със силно подут глезен от загубата на националния тим с 0:1 срещу Чехия, но игра страхотно, вкара гол и асистенция срещу „Левски” (3:0). Той ще бъде отново на разположение за гостуването срещу Локомотив в Пловдив идната събота.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ