Три старозагорки - Милена Колева - съдия в Районен Съд Стара Загора, Мария Нейкова - областен управител на Стара Загора от 2001 до 2009 г. и Красимира Чахова - сребърен медалист от Олимпиадата за ветерани в Сидни Австралия, заедно с Председателят на Съвета на Директорите на Берое Дамян Георгиев дадоха днес пресконференция, в която обявиха, че организират концерт, а парите от билетите ще отидат за футболния клуб.

Събитието ще се състои на 21 ноември от 18:00 часа на стадион "Берое" и е под наслов "Жените на Стара Загора в подкрепа на футболен клуб Берое". Билетите са с цена 10 лева, като всички приходи отиват за ПФК Берое, информира Beron Online. В представлението ще участват детска вокална група "Ян Бибиян", българският представител на Евровизия за 2010 година Миро, Анелия, Алисия, Веселин Маринов, Теодор Койчинов и Стефан Вълдобрев. Водещ ще е Станимир Гъмов.

За концерта ще бъдат изготвени и покани с цена 30 лева, както и ВИП пропуски на стойност 100 лева.

"Не съм от Стара Загора, но когато разбрах за проблема бях категорична, че ще помогна с каквото мога", каза съдийката Милена Колева.

"Дойде ред жените на Стара Загора, да засрамят бизнеса на града", каза председателят на съвета на директорите на ПФК Берое Дамян Георгиев. Той призова феновете да си купят билети за концерта и по този начин да подпомогнат на любимия си отбор. /БЛИЦ