Цанко Цветанов игра за Етър и вкара 2 гола за победата на „виолетовите“ в демонстративен мач. Двубоят се игра на изкуствения терен в комплекс „Спортно Търново“ и бе срещу шампиона на Аматьорската мини футболна лига (АМФЛ) във Велико Търново – СК Болярчета. Рефери на мача, спечелен от етърци с 8:7, бяха Красимир Ангелов и Христо Петров.

Приятелската среща бе договорена още след финала на миналогодишното издание на лигата. В състава на Етър освен Цанко Цветанов, който бе на терена пълни 40 минути и вкара 2 гола, играха още неговият помощник Стефан Ангелов, както и футболистите Ивайло Русев, Димитър Байдаков и Николай Николаев, плюс Благо Иванов и Иван Калчев.

С екипа на СК Болярчета в мача бяха Милен Пенев, Илиян Димитров, Мартин Димитров, Николай Колев, Десислав Божков, Евгени Личев, Милен Александров и Йордан Вълев.

Шампионите на АМФЛ дръпнаха в резултата, а след това на няколко пъти отборите сменяха ролите си на водещи и догонващи, пише sport-vt. Минута преди края на срещата Болярчета намалиха преднината на „виолетовите” на 8:7, но времето и силите им не достигнаха за ново изравняване.

На 2 септември започва новият сезон в АМФЛ, за който са се записали 10 отбора. Организаторите отново са предвидили огромна купа за победителите, медали за първите три отбора, топки „Адидас“, както и множество индивидуални награди. Отборът шампион ще получи още оригинална футболна екипировка „Адидас“, както и правото да представлява Велико Търново във финалния турнир на АМФЛ, който ще се проведе в София.