Царско село привлече още две нови попълнения преди първия шампионатен мач срещу Берое Стара Загора. Част от клуба вече са вратарят Гуидо Гуериери и нападателят Иван Лендрич. Те подписаха договори и ще бъдат на разположение на треньорското ръководство на утрешния мач в елита (12:45 часа).

Иван Лендрич (Хърватия)

30-годишният централен нападател е роден в Сплит, а за последно бе част от кипърския Неа Саламис. Преди това е играл за босненските Железничар Сараево и Жрински. Също така е бил част от румънското първенство, където е защитавал цветовете на Херманстад. Бил е част от отборите на Олимпия Любляна, Ланс, АОК Керкира, Милсами, Целие, Сюдтирол, Зулта Варегем и други.
Преминава през всички формации на националния отбор на Хърватия, като за младежите има 7 мача и 2 отбелязани гола. В два сезона стана голмайстор на първенството в Босна.

Гуидо Гуериери (Италия)

25-годишният вратар пристига от тима на Салернитана. Преди това в рамките на няколко сезона е част от Лацио, с който записва своя дебют в италианската Серия А. Гуериери е юноша на римските „орли“.
С Лацио печели Купата на Италия, както и два пъти Суперкупата на Италия. Двукратен шампион с юношеските формации на небесносините.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022