Феновете на ЦСКА се надъхват преди реванша на Лудогорец със Стяуа за влизане в групите на Шампионската лига. "Червените" ултраси се уговарят за мача, в който ще подкрепят румънците. Двубоят е утре от 21:45 часа на Националния стадион „Васил Левски”, a Стяуа има аванс след победата с 1:0 в Букурещ.

Най-активната фен фракция на ЦСКА – „Офанзива”, прикани запалянковците да си купят билети за сектора за гости от фен магазина на „Армията”. Така цесекарите ще се слеят с ултрасите на Стяуа в клетката между секторите „А” и „Г”.

Ето какво написаха от „Офанзива”:

„Всеки, който иска да подкрепи "армейските" ни братя от Букурещ, може да се сдобие с билет за гостуващия сектор /клетката между "А" и "Г" сектор/ от фен магазина на "Армията", който работи днес до 18:00ч. или от "Дървеното" пред сектор "А" на стадиона, с работно време до 22.00ч. днес. За целта е нужно да оставите две имена и 10лв. /цената на билета/. Може да си запазите билет до 17:00ч. утре /сряда/, а билетите ще получите между 18 и 19 часа на "Дървеното", където е и срещата ни за мача”.

Фенклуб "Сектор Г" пък призова запалянковците на ЦСКА, които утре ще подкрепят Стяуа на "Васил Левски" да си закупят специалната тениска срещу 22 лева:

steaua_cska.jpg