ЦСКА загуби от Литекс с 0:2 в мач от 27 кръг на"А" група. Двубоят се игра в Ловеч, а и двете попадения за домакините реализира Данило Асприля (19, 37).

Антирекордите за ЦСКА продължават със страшна сила. Тимът няма победа в осми пореден мач от началото на 2015 година - само две равенства и шест загуби. Кошмарът обаче е друг - ЦСКА не може да вкара гол вече в осми пореден мач.

Минутите без "червено" попадение след днешната загуба станаха 742, т.е. осем пълни мача и 22 минути от срещата ЦСКА - Черно море (3:1) от миналата есен, когато тимът от Борисовата градина за последно превзе противникова врата. Аурелиан Жоаким бе последният голмайстор за ЦСКА на 13 декември 2014 година. Нападателят от Люксембург се разписа в 68-ата минута на двубоя с варненци и от тогава осем пролетни мача тимът е без попадение.

ЦСКА не бе губил от Литекс от две години. За последно ловчанлии спечелиха с 2:0 на "Армията" през пролетта на 2013-та. Тогава с треньор Христо Стоичков "оранжевите" спечелиха в Борисовата градина. И още малко статистика...ЦСКА не бе допускал гол от Литекс в шест поредни мача, последните голове за тима от Ловеч дойдоха точно във въпросния мач отпреди две години.

АНКЕТА: Кой да поеме властта в ЦСКА?

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015