Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди утрешния домакински мач срещу Берое от 18:45 часа. Той направи кратък анализ на загубата с 1:2 от ЦСКА в понеделник. 56-годишният специалист сподели, че най-новото попълнение на тима Евгений Сердюк няма да вземе участие в мача срещу старозагорци заради административни пречки, но тимът няма други кадрови проблеми.

"Засега всички футболисти са налични. Остава още една тренировка днес след обяд. Към момента всички са добре. За този мач няма да мога да разчитам на Евгений Сердюк. Има административни пречки, които не позволяват той да играе срещу Берое. Най-вероятно това ще се случи за следващия мач“, заяви Пенев.

„Направихме много добър мач в понеделник. Бяхме по-добрият отбор, но това вече е минало и от вторник насам се фокусирахме върху утрешния мач. Момчетата са мотивирани и във форма. Така трябва да се чувства един отбор, който иска да побеждава. Всеки съперник може да ни изненада, както и ние може да изненадаме всеки. Не е невъзможно да привлечем още някой играч до края на трансферния прозорец", допълни треньорът на ЦСКА 1948.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа