Навръх Международния ден на детето екипът на ЦСКА 1948 изненада учениците от първи до четвърти клас в 202 ОУ „Христо Ботев“ в с. Долни Пасарел.

Тазгодишният 1 юни със сигурност ще остане незабравим за хлапетата от селото в близост до София, които се включиха в куп игри и получиха специални подаръци от клуба.

Талисманът на „армейците“ Арми беше посрещнат с много радост и ентусиазъм от малчуганите, които още при вида му се втурнаха да го прегърнат и да го посрещнат подобаващо. По традиция опашката на нашето лъвче беше изключително любопитна на децата, като те решиха моментално да проверят колко мека и същевременно здрава е тя.

Арми раздаде специални подаръчни пакети от ЦСКА 1948 на всички деца, които включваха фланелки, шапки, карти за игра, стикери и ключодържатели, а всеки от учениците не пропусна и да си направи снимка с „червения“ талисман.

Последваха няколко щафетни игри, организирани с помощта на преподавателите по физическо възпитание и спорт от училището. В надпреварите всяко едно от децата даде всичко от себе си под мощните възгласи на приятели, родители и съученици.

За край момченцата и момиченцата показаха колко високо могат да вдигнат ръцете си за една голяма мексиканска вълна и заредени от емоциите прегърнаха Арми за довиждане преди всички заедно да се усмихнат за една обща снимка за спомен.

"Ще продължим инициативата си и ще посещаваме още много училища през предстоящия сезон 2022/23, а за вас остава задачата да ни пишете на лични съобщения в страниците ни в социалните мрежи къде искате да дойдем на гости. През изминалия сезон 2021/22 се забавлявахме заедно с учениците от 191 ОУ „Отец Паисий“ в с. ЖелезницаЦентъра за специална образователна подкрепа "Едуард Сеген" в Надежда105 СУ „Атанас Далчев“ в Дианабад и 10 СУ „Теодор Траянов“ в Младост 1, където освен групово посещение организирахме и една трогателна изненада за деветокласника Крис, който е един от най-големите армейски фенове. Благодарим на ръководството, учителите и децата от 202 ОУ „Христо Ботев“ в село Долни Пасарел за топлото посрещане навръх Международния ден на детето. Пожелаваме на домакините ни здраве, щастие и много успехи", написаха още от ЦСКА 1948.