ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

ЦСКА 1948 приключи контролите си през зимната пауза без загуба. В последната си проверка преди подновяването на първенството в efbet Лигата тимът на Тодор Янчев разби втородивизионния Спартак (Плевен) с 4:0.

Георги Русев направи два пропуска за елитния тим в началото на второто полувреме. В 20-ата минута Парвизджон Умарваев откри резултата след хубав пас на Ангел Бастунов.

Алекс Колев, Русев и Бастунов имаха възможност да се разпишат до края на първата част, но добри намеси на вратаря Богомил Цинцарски и на защитата пред него предотвратиха втори гол в полза на домакините.

Четвърт час след началото на второто полувреме Тодор Янчев смени целия стартов състав. В 62-ата минута Бирсент Карагарен направи два последователни пропуска, вторият на празна врата.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Осем минути по-късно Евгений Сердюк удвои аванса на ЦСКА 1948, след като се озова сам срещу вратаря след пас на Карлос Охене. В 72-ата минута падна трети гол във вратата на Спартак (Плевен). Карагарен се разписа след асистенция на Сердюк.

Три минути по-късно Сашо Александров не успя да уцели вратата при добавката на удар на Охене. В 77-ата минута Карагарен беше изведен срещу вратаря на плевенчани и с фалцов удар оформи крайния резултат в мача.

Така ЦСКА 1948 за пореден път доказа, че е в невероятна форма преди подновяването на първенството в efbet Лигата. Тимът на Тодор Янчев завърши зимната подготовка без загубен мач, след като по време на лагера в Турция бяха записани четири победи и едно равенство. В първия си мач от пролетния дял „червените“ приемат Хебър на 11 февруари от 12:30 часа.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК