Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев говори пред медиите след последната проверка на отбора му срещу Спартак (Плевен). "Червените" спечелиха с 4:0 и завършиха без загуба зимната подготовка.

"Доволен съм от играта и през двете полувремена. Имахме само една тренировка след прибирането ни от Турция и се радвам, че отборът отново показа, че е готов за първенството. Остава само да се нагодим към атмосферните условия. Днес теренът беше сух, няма травми и това е добре", обясни Янчев.

Той коментира и появилите се информации, че първият двубой с Хебър от Еfbet Лига няма да се играе на стадиона в Бистрица - "Като домакини ще направим всичко възможно да предоставим най-добрите условия за провеждане на мача. Имаме си цели и настройката ни във всеки мач е за победа”.

Янчев заяви, че разполага със страхотни играчи с голям потенциал, но изоставането от първите два отбора е голямо, за да се мисли за титлата. "Потенциалът на играчите е доста голям. Имаме две равностойни единасейторски и съм щастлив от този факт. С отборите пред нас имаме голяма точкова разлика - 7-8 точки в България са много", добави той.

 Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023