ЦСКА ще приеме Стяуа на реванша от плейофите в Лига Европа на Националния стадион “Васил Левски”. Новината беше потвърдена от клуба от Борисовата градина. В първата среща вчера “червените” загубиха с 0:2 в Клуж, а реваншът е на 25 август.

“Армейските” фенове до последно се надяваха, че мачът в София ще се играе на “Българска армия”, но ръководството не направи нужното, за да може стадионът да получи лиценз за евротурнирите. БЛИЦ писа още на 9 август, че двубоят със Стяуа почти на 90 процента ще се състои на Националния стадион “Васил Левски”. Феновете на ЦСКА изразиха официалната си позиция още на двубоя с Локомотив (София) от първия кръг относно домакинските мачове на тима в евротурнирите. “Искаме мачове от УЕФА на “Армията”, издигнаха транспарант привържениците. Както е известно, през изминалата година именно напускането на “Българска армия” беше в основата на неразбирателството между фенове и ръководство.

Вече 4 години ЦСКА не играе мачове от евротурнирите в своя дом. За последно отборът прие френския Тулуза на "Армията" през октомври 2007 година. Това беше последният двубой в Европа на стадиона в Борисовата градина. В последните два сезона всички домакински срещи се състояха на Националния стадион "Васил Левски".

1_6.jpg

Снимка: Спортни

Билетите за двубоя с румънския тим ще бъдат пуснати в продажба от днес, след 16:30 часа. Билетите ще могат да бъдат закупени от търговските вериги на “Германос”, “Office1” и “Пикадили”. Закупените от търговските вериги билети са с 1 лев по-скъпи, заради такса "обслужване".

От понеделник (22 август) до сряда (24 август) касите на “Армията” (до фен магазина) ще работят от 14:00 до 16:00 часа, а в деня на мача от 12:00 до 21:15 часа. Билети ще може да закупите от касите на “Ариана” и “Гурко” на Националния стадион „Васил Левски”.

Билети за мача ЦСКА Стяуа:
Сектор “А” - 12 лева;
Сектор “В” - 10 лева;
Сектор “Г” - 5 лева;
Сектор “Б” (гости) – 5 лева