Спортно-техническият директор и помощник треньор в ЦСКА Драголюб Симонович остана доволен от победата с 3:0 над Спартак (Плевен) в осминафинал за Купата на България. След успеха сърбинът говори пред медиите, което обаче не направи преди няколко дни, когато “червените” направиха 2:2 с Лудогорец. Тогава Дуци се покри на “Армията” и се изниза без да коментира издънката.

“Не бяхме много затруднени, но най-важното е, че всичко приключи без контузии. Аз най-много се радвам за това. Сигурен съм, че след три месеца ЦСКА ще играе много по-сериозен футбол“, коментира Дуци Симонович.

“Нелсън има малка контузия, малко мързел, малко други работи. Хубаво беше, че днес имаше близо десет хиляди на стадиона. Второто хубаво нещо е, че победата не дойде трудно. С оглед на терена и мача, който имахме в понеделник, можем да бъдем доволни“, каза още той.

На въпрос дали капитанът Тодор Янчев остава в отбора, Дуци заяви: "Тодор говори истината”. Преди това капитанът каза, че му се иска да изпълни договора си с клуба, който е до лятото на 2012 година./БЛИЦ